Bestrijden van knaagdieren

Het is belangrijk te weten wat voor soort knaagdier de overlast bezorgd, waar het zich bevindt en waarom het zich daar bevindt. 

DPB Flevoland is vakkundig en werkt verantwoordt en doeltreffend om de plaag te doen verdwijnen en uw probleem snel op te lossen. Na een inspectie, die door ons gratis en vrijblijvend zal worden uit gevoerd, zal er in overleg met u een goed onderbouwd bestrijdingsplan worden gemaakt inclusief een logboekadministratie. 

Knaagdieren

Knaagdieren bezorgen overlast, bedreigen de gezondheid, bederven producten en veroorzaken schade aan zowel gebouwen als materialen. DPB Flevoland staat garant voor een vakkundig, verantwoordt en doeltreffende aanpak.

Muizen

Muizen kunnen bestreden worden met lokaas die in uw gemeente geen resistentie kent. De bestrijdingsdeskundige van DPB Flevoland brengt dit middel in via lokdoosjes, waardoor de popolatie in haar geheel bestreden wordt. De totale actie kent 3 wekelijkse behandelingen (1x per week). Tijdens de behandelingen worden de lokazen uitgezet en ververst. Er zijn geen voorzorgsmaatregelen nodig bij een muizenbestrijding.

Ratten

Ratten kunnen, net als bij muizen, bestreden worden met lokaas die in uw gemeente geen resistentie kent. De bestrijdingsdeskundige van DPB Flevoland brengt dit middel in d.m.v. voerkisten, waardoor de populatie in haar geheel bestreden wordt. De totale actie kent 3 wekelijkse behandelingen (1x per week). Tijdens de behandelingen worden de lokazen uitgezet en ververst.

Marters

Boom- en steenmarters zijn in de loop van de jaren  minder schuw geworden en nestelen zich steeds vaker in- en om woningen. Je vindt ze bijvoorbeeld op zolders, onder daken, in schuurtjes, in de tuin en zelfs onder de motorkap van auto's. Signaleer je een boom- of steenmarter in- of om het huis, neem dan direct contact met ons op voor een professionele en doeltreffende bestrijding van dit schadelijke dier.

Dierplaagbestrijding DPB Flevoland 

DPB Flevoland heeft ruim 20 jaar ervaring in het bestrijden van insecten en plaagdieren, het weren van vogels en het verduurzamen van hout. 
DPB Flevoland is hiervoor gecertificeerd en staat garant voor een duurzame en milieu verantwoorde oplossing van uw probleem. 

Vakkundig & gecertificeerd

  • HACCP-gecertificeerd
  • VCA-gecertificeerd
  • Vakbekwaamheids-gediplomeerd
  • Gelicenceerd mollen- en woelrattenbestrijder


Info & 
bereikbaarheid 

DPB Flevoland
Ondernemingsweg 10
8251 KW  Dronten
KVK 70231524
0321-311838 / 06-23007760
info@dpbflevoland.nl
contactformulier